Koop

Project bergpanorama Golfplatz

[tab name=”Informatie”]

Kirchbach

Ons project Bergpanorama Golfplatz bevindt zich in het dorpje Kirchbach, ideaal gelegen in de Karnische Alpen, op 15 minuten van het authentieke stadje Hermagor, en 30 minuten met de auto over de Passe Pramollo, die u op romantische wijze naar Italië voert. Het ligt dicht bij het skigebied Nassfeld, vlakbij de Gailtal golfbaan.

Waarom investeren in project Bergpanorama?

Bergpanorama Golfplatz is een kleinschalig project, middelhoog op een berg gelegen, met een prachtig uitzicht op de golfbaan en op de Karnische Alpen (natuurgrens tussen Oostenrijk en Italië). De chaletwon- ingen worden gebouwd op een rustige en zonnige plek, met een eigen tuin, die op het zuiden is gericht. De noordoostzijde van het project grenst aan de bosrand. Op loopafstand is het kleine centrum van Kirch- bach, met winkels, postkantoor, kleinschalige horeca en supermarkt. De gemeente heeft bij dit project bovendien juridisch de Zweitwohnsitzstatus toegestaan. Hierbij heeft u niet de lasten en beperkingen van een Ferienparkconstructie; maar u heeft wel dezelfde voordelen! Zie hoofdstukken fiscaal-administratief en juridische begeleiding.
Wij bouwen milieubewust: in het project Bergpanorama Golfplatz worden de woningen energiezuinig gebouwd en kunt u kiezen voor groene stroom.

Winteractiviteiten

• De gratis skibus brengt u vanaf de naastgelegen halte in 15 minuten naar Nassfeld, de grootste ski-arena van Karinthië.
• Ook het familieskigebied in Kötschach ligt op 15 minuten afstand.
• In de toekomst wil men de golfbaan ook openstellen voor wintergolf! Voor de golfer een unieke belevenis.
• De wandel- en langlaufroutes lopen door Kirchbach.

Zomeractiviteiten

• ’s Zomers bent u in 5 minuten rijden bij het nieuwe golfcourt van de Gailtal golfclub, waar u in de zuivere berglucht kunt afslaan.
• Op ca. 10 minuten lopen is een openluchtzwembad.
• De Pressäggersee, met zijn strandbad en Erlebnispark ligt op zo’n 15 minuten rijden.
• Op tien minuten rijden van Kirchbach is de onontgonnen natuur van de Garnitzenklam. Ook de rivier de Gail, die door Kirchbach stroomt, biedt vele wandel- en watersportmogelijkheden.
• Nassfeld is tevens ideaal voor wandelen, fietsen, klimmen en zomer rodelen.

De omgeving van Kirchbach
Let op: De satellietfoto’s van Google Maps zijn niet up-to-date, en toont minder vakantiehuizen dan KWO gebouwd heeft.

[/tab] [tab name=”Plattegrond”]
[/tab] [tab name=”Foto’s”] Bekijk de projectfoto’s:

Bekijk foto’s van Kirchbach en omgeving:

[/tab] [end_tabset]