Koop

Te koop en prijzen

Koopwoningen Oostenrijk is een projectontwikkelaar die (bouw)grond ontwikkelt tot resorts met kavels van ongeveer 200/500 m2.

Op uw eigen KWO-bouwkavel kunt u uw vakantiewoning realiseren op één van de door KWO uitgezochte ideale vakantielocaties met in de buurt volop activiteiten, wellness, natuur en cultuur.

*In de projecten is geen verplichting tot het bouwen van een KWO-woningontwerp (Original, Cottage of Special).
U kunt naar eigen wens en inzicht aanpassingen, minderuitvoeringen of uitbreidingen doorvoeren, of uw eigen ontwerp laten bouwen. Hierin kan de bouwmanager u indien gewenst adviseren en geheel begeleiden. Alles natuurlijk binnen de kaders van de lokale wetgeving en het bebouwingsplan.

KWO-villa Original:

de beproefde waardevaste uitvoering

Deze geschakelde, twee-onder-één-kap, waardevaste, onderhoudsarme en hoge kwaliteit steenbouw woning is zeer populair, omdat deze speciaal door KWO is ontwikkeld voor zowel verhuur als eigen bewoning. De KWO-villa Original heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding, en wordt al 15 jaar gebouwd. In die periode zijn er meer dan 80 gerealiseerd waardoor u een goed beeld kunt krijgen van de praktijk.

Meer over de KWO-villa Original


KWO-cottage:

de economic KWO-vakantiewoning

Er is veel vraag naar deze efficiënte en met hoge kwaliteit hout gebouwde KWO-cottage, met een betonnen bodemplaat. Hierdoor wordt een goede prijs-kwaliteitverhouding bereikt wat ook deze uitvoering erg interessant maakt voor de verhuurmarkt.

Meer over de KWO-cottage


KWO-special:

uw geheel eigen ontwerp

U bent geheel vrij al dan niet in samenwerking met de bouwmanager uw eigen ontwerp te maken en te laten bouwen op een eigen kavel binnen één van de KWO projecten. Alles natuurlijk binnen de lokale wettelijke kaders en het bebouwingsplan.

Meer over de KWO-villa Special