Koop

Wie zijn wij

Koopwoningen Oostenrijk (kortweg KWO) is al sinds 2006 actief in Oostenrijk met haar eigen concept: grondontwikkeling tot bouwkavels, projectontwikkeling, het realiseren van resorts met prachtige (vakantie)woningen, en alle bijkomende zaken betreffende huisbeheer en verhuur. Er zijn inmiddels 6 resorts met alle tezamen meer dan 85 KWO-vakantiewoningen gerealiseerd. Met deze jarenlange expertise kunt u KWO gerust een specialist noemen in de complexiteit van regelgeving, zoals afstemming van bouw- en fiscale wetgeving, juridische (woon)bestemmingen en het behalen van een goed rendement op uw investering.
Kortom, we staan u op alle mogelijke manieren bij: bij de koop en de bouw, en na oplevering – want dan begint het pas – de service en de verhuur. U kunt dit helemaal naar wens inrichten, het is een modulair systeem: zoveel mogelijk zelf doen om kosten te besparen, of zoveel mogelijk uitbesteden om tijd te besparen. U kunt alles lezen over het complete concept dat wij ontwikkeld hebben op de KWO-concept & KWO-systeem pagina.

Omdat de lange-termijn relatie met u voor ons heel belangrijk is, zorgen we er ook voor dat er geen onaangename verassingen zijn, zoals allerlei bijkomende kosten. Door onze enorme ervaring met het ontwikkelen van vakantiehuizen in Oostenrijk, weten wij als geen ander hoe het systeem daar werkt: wat de spelregels van de overheid zijn, hoe u als buitenlandse huiseigenaar het beste met de lokale aannemers kunt samenwerken, enzovoort.

Onze expertise bespaart u enorm veel geld en tijd, expertise die zeldzaam is op de markt.
KWO heeft een uitgebreid netwerk van partners en adviseurs in de omgeving van de KWO-resorts opgebouwd. Daarnaast heeft KWO een doordacht begeleidingssysteem ontwikkeld, met als basis geen verplichtingen, modulair en no cure no pay, om haar KWO-klanten naar wensen blijvend te ondersteunen.
KWO is altijd in beweging en blijft haar concepten en netwerk verder ontwikkelen.
KWO houdt kantoor in Amstelveen in Nederland en heeft een projectontwikkelingsbedrijf met een kantoor in Klagenfurt, Oostenrijk.
KWO heeft een moderne bedrijfsvoering, wat inhoudt dat er niet alleen op een aantal vaste locaties gewerkt wordt, maar ook veel op locatie, of digitaal gesprekken gevoerd worden met onze partners en klanten.

Kortom: we staan graag voor u klaar om alles in goede banen te leiden, en de service op uw wensen af te stemmen. Neemt u eens contact op voor een vrijblijvende oriënterende kennismaking!