Koop

Projecten

Uw eigen bouwkavel en/of vakantiewoning. Op één van de mooiste plekjes in avontuurlijk Oostenrijk, het hart van Europa! Uniek uitzicht op het uitgestrekte Alpengebergte, een veelheid aan activiteiten en faciliteiten, en omringd door de culturen van het natuurgerichte Slovenië en het mediterrane Italië.

De projecten/resorts van KWO bevinden zich op unieke vakantielocaties met een perfecte balans tussen rust en activiteit. De KWO-villa’s zijn altijd voorzien van een zonnige, zuidelijke ligging, en ruim opgezet, met aandacht voor privacy. Toch liggen ze dicht bij elkaar, zodat er een natuurlijke eenheid ontstaat, en het bijvoorbeeld voor kinderen gemakkelijk is contact te maken.

De projecten/resorts zijn gelegen in Karinthië, Oostenrijk, vlakbij het drielandenpunt met Italië en Slovenië. Hierdoor zijn leuke uitstapjes naar bijvoorbeeld de Adriatische kust, een authentieke pizzeria, of het prachtige meer van Bled binnen handbereik.

Alle projecten/resorts liggen vlakbij of naast de skipistes van Kötschach-Mauthen, Nassfeld of het drielandenpunt “Bergbahnen”. Iets verderop vindt u in zowel Karinthië als in Slovenië en Italië nog veel meer skigebieden.

Er zijn het hele jaar door enorm veel activiteiten voor jong en oud. Of u nu liever wandelt in de natuur, een zwemparadijs bezoekt, wil bergbeklimmen, skiën of schaatsen, of aan het strand wil liggen bij één van de schitterende bergmeren die Karinthië rijk is, er is werkelijk altijd keuze te over.

’s-Winters reizen bijvoorbeeld veel mensen af naar de Weissensee, voor bijvoorbeeld de Nederlandse alternatieve Elfstedentocht, maar er zijn nog veel meer bekende meren, zoals de Ossiachersee, Fakersee, Wörthersee en de Presseggersee. Elk met hun eigen strandjes, faciliteiten en mooie plaatsjes. De gastvrije karinthische bevolking zal er bovendien voor zorgen dat u zich altijd welkom voelt. U kunt alles over deze activiteiten vinden op

Vakantiesite-Karinthie.com

Laat u verrassen door alle denkbare winter- en zomeractiviteiten in dit veelzijdige en unieke vakantiegebied met haar drie culturen, lopend vanaf de bergen tot aan de Middellandse Zee. Een echte all-season vakantieomgeving.

Vanwege het dubbele verhuurseizoen (zomer en winter) maken KWO-villa’s een goed rendement. Als eigenaar verdient en geniet u dus tegelijk!