Koop

Project Sonnenpiste

[tab name=”Informatie”]

Kötschach-Mauthen

Ons project Sonnenpiste bevindt zich in het dorpje Kötschach-Mauthen, ideaal gelegen in de Karnische Alpen en circa 15 minuten met de auto van de Italiaanse grens. Het dorp zelf ligt aan de Via Iulia Augusta, de oude Romeinse handelsweg door het hart van Europa. Het wielerevenement Giro Italia voert vaak door Kötschach-Mauthen.

Waarom investeren in Sonnenpiste?

Sonnenpiste is kleinschalig en qua ligging een uniek project. De chaletwoningen worden gebouwd op een rustige en zonnige plek, met een eigen tuin die op het zuiden is gericht. Het heeft een speciale kavelgrootte die in Oostenrijk verder vrijwel nergens voorkomt. De gemeente staat toe, dat bij de woningen in dit project de juridische status van Zweitwohnsitz is toegestaan. Hierbij heeft u niet de lasten en beperkingen van een Ferienparkconstructie; maar u heeft wel dezelfde voordelen! Zie hoofdstukken fis- caal-administratief en juridische begeleiding. Wij bouwen milieubewust: in het project Sonnenpiste worden de woningen energiezuinig gebouwd en hebben wij gekozen voor uitsluitend 100% groene stroom.

Winteractiviteiten

• Het project bevindt zich direct naast de familieskipiste Bergbahnen Kötschach-Mauthen, waar het ook zeer goed toeven is voor families met kinderen van bijna alle leeftijden.
• Tegenover uw woning is een oefenweide met skischool en naast het dalstation van de stoeltjeslift vindt u een gezellig terras voor een hapje en een drankje.
• Uw kleine kinderen kunnen zich hier vermaken in Kinder-Schneeland. De langlaufloipes bevinden zich aan de zuidoostzijde van het project.
• En als u een keer een nieuwe ski-uitdaging zoekt: de gratis skibus brengt u vanaf de naastgelegen halte in 25 tot 30 minuten naar de grootste ski-arena van Karinthië, Nassfeld.

Zomeractiviteiten

• Naast het project Sonnenpiste is er ook een subtropisch zwembad met sauna, wellnesvoorzieningen, tennisbanen, volleybalveld, een speeltuin en trampoline. Het gezellige centrum van Kötschach, met zijn restaurants en winkels, is 5 minuten lopen van uw nieuwbouwchalet.
• Net buiten Mauthen loopt u zo de onontgonnen natuur van de Klam in. Ook de rivier de Gail biedt vele wandel- en watersportmogelijkheden.
• Op tien minuten rijden ligt de Plockenpas: dit is de grens tussen Oostenrijk en Italië en hier bevindt zich de geotrail met haar vele hooggelegen prachtige wandelroutes.

De omgeving van Kötschach-Mauthen
Let op: De satellietfoto’s van Google Maps zijn niet up-to-date, en toont minder vakantiehuizen dan KWO gebouwd heeft.

[/tab] [tab name=”Verkoopstatus”]

Klik op het plaatje hieronder voor de plattegrond en actuele verkoopstatus van project Sonnenpiste
verkoopstatus-sonnenpiste-koopwoningen-oostenrijk-389x219-160311

[/tab] [tab name=”Foto’s”] Bekijk de projectfoto’s:

Bekijk foto’s van Kötschach-Mauthen en omgeving:

[/tab]


[end_tabset]