Koop

De makelaar

Profiel

Vos Makelaardij verzorgt exclusief de verkoop van het Centrumproject Kötschach-Mauthen in Nederland en België.

Vos Makelaardij is sinds 1997 gevestigd in Ouderkerk aan de Amstel en is een vriendelijk, gerenommeerd en betrouwbaar kantoor, dat lid is van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars.

De directeur Dhr. Peter Vos, beëdigd makelaar og.en register makelaar taxateur, is al meer dan 30 jaar actief in het onroerend goed. Samen met een team van vijf enthousiaste medewerkers staat hij borg voor kwaliteit, service en een deskundig advies. Hierdoor is het mogelijk, wanneer u de tweede woning bijvoorbeeld wil en kan financieren met de overwaarde van uw huidige woning, dat Vos makelaardij een officieel taxatierapport voor u maakt, dat door alle geldverstrekkers wordt geaccepteerd.

Daarnaast heeft Vos Makelaardij een uitstekende samenwerking met diverse banken en onafhankelijke hypotheekverstrekkers. Kortom, ook voor de financiering van uw tweede woning bent u bij Vos Makelaardij aan het juiste adres.

Bent u geïnteresseerd in ons Centrumproject Kötschach-Mauthen? Wilt u meer informatie of een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

VOS Makelaardij o.g.
Hoger Einde Zuid 2
1191 AG Ouderkerk a/d Amstel

Telefoon: 020-4965345
Fax: 020-4965194
E-mail: info@vos-makelaardij.nl
Website: www.vos-makelaardij.nl