Koop

Project Dreiländereck-piste- uitverkocht

[tab name=”Informatie”]

Het drielandenpunt en de KWO-villa

Het nieuwe project Dreiländereck

Het eerste project op het drielandenpunt in het dorp Seltschach (gemeente Arnoldstein) iseind februari 2016 in de verkoop gegaan, en inmiddels uitverkocht en opgeleverd.

Hebt u interesse in het aanschaffen van een KWO-villa? Bekijkt u dan eens ons nieuwe project, Dreiländereck-panorama. Deze is in maart 2018 in de verkoop gegaan.

Dreiländereck is een kleinschalig project van 8 KWO-villa’s van het type Edelweiss. De KWO-villa’s hebben een uitstekende ligging direct naast de skipiste.
De locatie is geweldig, u bevindt zich op een drielandenpunt. U bent in 5 minuten in Italië en in 10 minuten in Slovenië, en u kunt in beide landen naar hartenlust zomer- of wintersporten. Zomers bent u na ongeveer een uur en 45 minuten rijden aan het Italiaanse strand van de middellandse zee of kunt genieten van een heerlijke cappuccino op de boulevard in het gezellige Grado.
Alle KWO-villa’s staan op eigen grond en hebben een hoge kwaliteit. Met de lage investering en goede verhuuropbrengst heeft u een uitstekend rendement. De locatie is wat activiteiten, wellness en cultuur betreft bijzonder gunstig.
De villa’s worden gebouwd op rustige en zonnige plekken, met een eigen tuin die op het zuiden en op de skipiste gericht is en…. met een eigen prive zwembad in de tuin!
Hierbij een link naar een animatie gemaakt door KWO van dit project Dreiländereck, zoals het er uit moet komen te zien, o.a. t.b.v. de verhuurpromotie:

Het project biedt nog veel meer, teveel om op te noemen. Het is daarom aan te bevelen om het project een keer samen met iemand van KWO in een tour te bekijken. U krijgt dan een goede en reële indruk van alle mogelijkheden van het gebied.
KWO nodigt u graag uit voor een persoonlijk bezoek aan de bouwlocatie, om de schoonheid en veelzijdigheid van dit gebied op u in te laten werken. Zo zult u net als KWO onder de indruk raken van deze geweldige vakantielocatie.

Activiteiten, wellness en cultuur bij het drielandenpunt

Activiteiten

Zomeractiviteiten

De grote skilift is ‘s zomers ook open en wordt intensief gebruikt door o.a. Nederlandse, Duitse, Italiaanse, Sloveense en Tsjechische wandelaars die gaan wandelen op het drielandenpunt. Er is een prachtig panoramarestaurant waar u heerlijk kunt uitrusten en eten & drinken. Hier is ’s zomers ook de Karinthië-kaart geldig, waarmee je deze lift gratis kunt gebruiken.
In deze buurt kunt u veel fietsen, wandelen en bergklimmen rondom de verschillende meren in Oostenrijk, rond Villach en in de buurlanden Slovenië en Italië.
Bij het drielandenpunt bevinden zich verschillende barbecue- en zwemplaatsen aan de oever van de rivier de Gail.
De Ossiachersee en de Fakersee zijn beide in ca. 12 minuten te bereiken met de auto. In een ca. 100 minuten rijden bent u aan het strand in Italië.
In en rond de gezellige stadjes Villach en Klagenfurt vindt u vele activiteiten.

Winteractiviteiten

De KWO-villa’s zullen gelegen zijn direct aan de skipiste Dreiländereck, met maar liefst negen skiliften en in totaal ca. 20 km aan skipistes; dus ski-in ski-out. Er is een rodelbaan, een langlaufloipe van ca. 10 km en bovenop de berg zijn twee restaurants, waaronder een prachtig panorama-restaurant.
Het Skigebied Dreiländereck heeft een eigen afslag vanaf de snelweg!
Het grote skigebied van Nassfeld, met ruim 110 km skipistes, ligt op ongeveer een half uur rijden afstand en die van Gerlitze, met ca. 50 km skipistes, op 15 minuten.
Het Italiaanse Alpen-stadje Tarvisio, met haar skigebied (ca. 50 km skipistes) en vele heerlijke Italiaanse restaurants, is in ca. 5 minuten te bereiken.
De gezellige stad Villach, met het grote zwemparadijs & wellness-centrum Villach-Warmbad, is in ca. 12 minuten te bereiken.
Het Sloveense Kranjska Gora, met een hele gezellige en zeer kindvriendelijke skipiste (ca. 30 km skipistes) en een subtropisch zwembad is in ca. 15 minuten te bereiken.

Wellness

In het grote zwemparadijs Villach-Warmbad op ca. 12 minuten rijden, bevindt zich ook het grote wellness-complex Kärnthen Terme. Zie: http://www.kaerntentherme.com

Cultuur

Op 15 minuten rijden van het project vindt u de stad Villach met haar vele winkels, cafeetjes en restaurants. Met 30 minuten rijden bent u in de hoofdstad van Karinthië, Klagenfurt, met vele evenementen in alle seizoenen.
Op 5 min. rijden zit u meteen in het pittoreske Italiaanse Alpen-stadje Tarvisio, met haar vele restaurants en skigebied. De andere kant op is het Sloveense authentieke dorp Kranjska Gora.

Het klimaat van het drielandenpunt

Het drielandenpunt heeft het echte Karinthische klimaat: ‘s zomers hoge temperaturen, veel zon, zwoele avonden in Augustus en af en toe in de namiddag of ‘s avonds afkoelingen vanuit de Middellandse Zee.
De winters worden gekenmerkt door veel zonnewarmte, sneeuw en koude nachten. Het kan zomaar ‘s nachts -20 graden zijn, en dan op de dag erna + 20 graden in de zon. De luchttemperatuur is dan tegelijkertijd onder de 0 graden. Men kent bijna geen föhnwinden, zoals elders in Oostenrijk, dus de sneeuw blijft beter en langer liggen. Het is hier heerlijk skiën; en daarna in ’t zonnetje op ’n terras bij de skihut buiten lunchen of een glühwein drinken.
In Seltschach is het meestal nagenoeg windstil. Soms waait het opeens heel erg en dan volgt er meestal een korte afkoeling vanuit de Middellandse Zee.
Als u geluk heeft krijgt u heel soms na een afkoeling een prachtige regenboog te zien. In de zomer loopt de temperatuur in no time weer op tot boven de 25 graden.

Bereikbaarheid van het drielandenpunt
De infrastructuur naar Seltschach is goed. Er is ook een goede aansluiting wat openbaar vervoer betreft op de omringende landen. Het unieke aan het project Dreiländereck is dat het zo centraal gelegen is, tussen verschillende skigebieden en landen: Oostenrijk, Italië, Slovenië, Kroatië.

Over de weg
Seltschach is gemakkelijk te bereiken over de snelweg of door de bergen. Met de auto rijdt u geheel over de snelweg vanuit Nederland naar het project. Dit alles zonder een pas over te moeten steken, dus de weg is altijd sneeuwvrij.

Door de lucht
Veel (low cost) vliegtuigmaatschappijen vliegen op de moderne luchthavens van Klagenfurt (45 minuten), Salzburg (2 uur) en Innsbrück (2:30 uur).
De Italiaanse luchthavens Treviso (2:15 uur), Marco Polo bij Venetië (2 uur), en Triëste (1 uur) liggen tevens binnen het bereik, net als de luchthaven van Lubljana (45 minuten) in Slovenië.

Over de rails
De trein is ook een goede mogelijkheid om de KWO-villa’s te bereiken.
Er is een zeer goede verbinding via München-Salzburg-Villach (en daarna in 15 minuten per taxi naar Seltschach).


Deze informatie geeft slechts een beknopt beeld van wat er allemaal te doen is in de omgeving van het drielandenpunt. Voor meer informatie kunt u een gesprek aanvragen bij KWO.

Er is een enorme vraag naar accommodaties op het drielandenpunt, veel meer dan het aanbod. Er komen bij KWO en bij het toeristenbureau in Arnoldstein zeer veel verzoeken binnen voor accommodaties in Seltschach. Vooral is er ook zeer veel vraag naar accommodaties hier tijdens de Giro Italia, mountainbike- en wandelevenementen op het drielandenpunt, enz. Dit project heeft een zeer goed verhuurpotentieel.

Kortom indien u gaat voor betaalbare kwaliteit met veel faciliteiten en een waardevaste investering op een unieke locatie in Oostenrijk maken wij graag een vrijblijvende afspraak met u om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen .

E-mail: info@koopwoningenoostenrijk.nl
Telefoon: 0031 758 5717 of 0031 (0)6 510 12 403

[/tab] [tab name=”Verkoopstatus”]

Klik op het plaatje hieronder voor de plattegrond en actuele verkoopstatus van project Dreiländereck
Plattegrond verkoopstatus Dreilandereck koopwoningen oostenrijk

Faciliteiten nieuwbouwproject Dreilandereck

[/tab] [tab name=”Foto’s”] Bekijk foto’s van Arnoldstein en omgeving:
[/tab]


[end_tabset]